✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Værd at vide

Generelt

Gel Blasters skyder med små selvopløselige vandperler også kalder for Gel Balls.

Det er et nyt og smart alternativ til kendte sportsgrene som AirSoft og Softguns perfekt til event eller leg i haven med vennerne.

Gel Blasters fik sit store gennembrud da det gik viralt på TikTok. Siden da har det kun taget fart og vi kan godt forstå hvorfor! Bring dine yndlingsspil- eller film til virkeligheden med vores store udvalg! Du være alt fra Terminator med en Gattling Gun til en Counter Strike T med alle vores Glock-modeller! Kun fantasien sætter grænser.

Hos Blasters.dk er vi vilde med Gel Blasters. Derfor går vi også meget op i sikkerhed, kvalitet og sjov. Når du bestiller en Gel Blaster hos os sørger vi for at du er helt klar til leg. Derfor får du altid en guide med, samt 20.000 gratis Gel Balls. Derudover får du ofte sejt tilbehør med som lygte og ekstra magasiner. Du kan læse mere om hvad der følger med hver Gel Blaster når du klikker på dem.

Gel Balls

Gell Balls, eller Gelkugler, er små perler der ved hjælp af vand bliver op til 200x så store og dermed klar til kamp.

Gel Balls er lavet af 95% vand og 5% gel. Gelkuglerner er miljøvenlige og skader hverken græsset eller planterne i din have eller gård.

Gel Balls bliver opløst efter et par dage og er ikke giftige eller skadelige for haven. Du skal derfor ikke gå rundt og samle kuglerne op efter leg.

Dine Gel Balls bør ligge i rigeligt med stuetempereret vand i mindst 4 timer for at få den optimale skydeoplevelse. Put derfor så meget vand i din beholder, at der er vand over kuglerne efter de har ligget der i 4 timer.

Tilbehør

Du får selvfølgelig de rigtige batterier med til hver Gel Blaster du bestiller. Sørg altid for at dit batteri er helt ladet op for den mest optimale skydeoplevelse.

Hos Blasters.dk kan du finde forskellige attacthments som laserlys og lygte.

Vi giver som de eneste i Danmark hele 20.000 gratis Gel Balls med hver Gel Blaster du bestiller.

Der skal ikke bruges kraft eller styrke til at putte attactments, magasiner eller lyddæmpere på din gelblaster. Så hvis der er noget der virker forkert, er det det muligvis. Dobbelttjek derfor altid vejledningen. 

Sikkerhed

Gel Blasters skyder Gelkugler i høj hastighed, derfor skal man selvfølgelig tage sig sin forholdsregler. Den vigtigste er ALTID at have beskyttelsesbriller på når du leget med Gel Blasters.

Sørg altid for at have afsikret din gelblaster efter brug. Tøm derfor både dit magasinet og gelblasters for gelkugler.

Lad aldrig en gelblaster være i nærheden af børn uden opsyn. Derfor sælger vi også kun til personer over 14+

Undgå at pege dem på ansigter eller dyr. Sørg altid for at du er i et godkendt legemiljø, og følg altid lokale love og regler for brug af Gel Blasters. 

Lovgivning

Minimunsalderen der anbefales for brug af Gel Blasters er 14 år. Hos Blasters.dk har vi derfor en politik om kun at sælge til personer over 14 år. 

Brug af Gel Blasters i offentlige områder kan være underlagt restriktioner eller forbud. Det er vigtigt at kende og overholde disse love for at undgå juridiske problemer.

Som ejer eller operatør af en Gel Blaster er du ansvarlig for at bruge den på en sikker og ansvarlig måde.

Gel blasters bør aldrig bruges til at skade ejendom eller træffe andre medlemmer af offentligheden.

Reklamation

Købelovens regler er gældende ved køb af produkter hos Blasters.dk

Som forbruger kan du inden for 24 måneder reklamere over mangler ved produktet jf. Købeloven. Herigennem har du ret til at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. For at gøre brug af reklamationsretten er det en forudsætning, at manglen på varen ikke er opstået som følge af
forkert anvendelse af varen eller anden skadevoldende adfærd.

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Returret gælder 14 dage fra at forbruger har modtaget forsendelsen. Returneringsomkostninger falder på forbruger.

Blasters.dk påtager sig intet ansvar i forhold til evt. skader vores produkter skulle forårsage. Vi anbefaler alle brugere af vores produkter at læse vores ”sikkerhedsguideline” igennem grundigt før disse tages i brug.