✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

Colt AR15 -Red Viper

Original price was: 795,00kr..Current price is: 695,00kr..

Optimer din gelblastingoplevelse med vores Colt AR15 Red Viper Gel Blaster - en imponerende kombination af stil og præcision. Denne kompakte og dødbringende gelblaster er designet til at levere maksimal ydeevne på slagmarken og tilføjer en ekstra dimension af raffinement med sit iøjnefaldende Red Viper-design, der desuden indeholder en RGB-silencer. Colt AR15 Red Viper Gel Blasteren er skabt til at imponere med sin nøjagtighed og taktiske fleksibilitet. Den elegante formfaktor og det aggressive Red Viper-look gør den til det perfekte valg for enhver, der ønsker at skille sig ud. Denne gelblaster give dig et forspring med præcise og kraftfulde skud, der dominerer enhver kamp. Det intuitive design og brugervenligheden gør Colt AR15 Red Viper Gel Blasteren let at håndtere, mens dens realistiske håndtering og funktioner giver dig en autentisk oplevelse. Denne gelblaster er ikke kun en sej blaster, det er en erklæring om stil og styrke på slagmarken. Træd ind i en ny æra af gelblasting med vores Colt AR15 Red Viper Gel Blaster. Køb din egen Red Viper i dag og oplev en revolutionerende kombination af design og ydeevne, der vil ændre din opfattelse af gelblasters!

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

Skydeskive

75,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..