✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

M4A1 – Seamaster

595,00kr.

Dyk ned i en verden af intense Gel Blaster kampe med vores M4A1 - Seamaster. Denne M4A1 – Seamaster Gel Blaster er en kraftfuld og velfungerende gelblastermodel med et unikt navy camouflage design. Modellen er bygget på en M4A1-konfiguration som er velkendt i mange af nutidens mest populære computerspil. Her får du en prisvenlig Gel Blaster med gode skydeegenskaber. Dette gør den ideel for både erfarne og nye Gel Blast entusiaster. Denne gelblaster er let at håndtere og taktisk fordelagtig med sit sigtekorn og greb på underrællingen. Da der både sider rælling på underside, oven og på siden af løber har du rig mulighed for at montere forskellige taktiske attachments. Det unikke navy look skal nok sørge for at du skiller dig ud fra mængden når det er nødvendigt og blender samtid perfekt ind i omgivelserne når det er krævet. Kom godt og billigt igang med Gel Blasters i dag ved at købe vores M4A1 - Seamaster.

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

Skydeskive

75,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..