✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

M4A1 – Red Dawn

595,00kr.

Ikke på lager

Intet slår spændingen ved vores M4A1 - Red Dawn gelblaster! Vores absolutte bestseller model er ikke kun en Gel Blaster; det er en adgangsbillet til intens og actionfyldt Gel Blaster sjov! Den imponerende M4A1 - Red Dawn kombinerer stil og ydeevne på en måde, der gør den til et must-have for enhver Gel Blast-entusiast. Den kommer med et hav af forskellige attachments som gør det muligt for dig at konfigurere den ligesom du ønsker det. Du får både greb, lyddæmper, sigtekorn og to forskellige magasiner at vælge imellem. Det robuste konstruktion og det ergonomiske design gør den let at håndtere og nem at bruge i selv de mest intense Gel Blaster kampe. Køb din M4A1 - Red Dawn nu Gel Blaster nu og imponer dine modstandere i Gel Blaster kampene.

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

Skydeskive

75,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..