✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

M4A1 – Apollo 18

595,00kr.

Der er ingen tvivl om at M4A1 er en af de fedeste Gel Blasters man kan få fingrene i. Denne M4A1 – Apollo 18 Gel Blaster er ingen undtagelse.

Der er ingen tvivl om at M4A1 er en af de fedeste Gel Blasters man kan få fingrene i. Denne M4A1 - Apollo 18 Gel Blaster er ingen undtagelse. Gel Blasteren kommer med et væld af tilbehør i form af sigtekorn, håndgreb og flere magasiner at vælge imellem. Dette betyder at du helt selv kan konfigurer din Gel Blaster helt som du ønsker. Du kan tilmed montere yderligere taktiske attachments så som lys og laser. Denne M4A1 er et af vores bedst sælgene og mest populære Gel Blasters. Du får en super god Gel Blaster for få penge som er let at bruge for alle. Gør dig selv en tjeneste og tilføj denne M4A1 Gel Blaster til din Gel Blaster samling i dag!

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

Skydeskive

75,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..