✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

FN SCAR – Saber Tooth

995,00kr.

Ikke på lager

Oplev en totalt moderne Gel Blaster med denne FN SCAR - Saber Tooth. Denne Gel Blaster er en del af vores premium samling og er produceret af den verdenskendte Gel Blaster-producent JinMing. Her får du altså en Gel Blaster der bringer den velkendte model fra computerspil og actionfilm i dine hænder. Med imponerende skydeegenskaber og en realistisk følelse tilføjer denne Gel Blaster et niveau af autenticitet til din Gel Blaster-oplevelse. FN SCAR gelblasteren fra JinMing leverer ikke kun formidable skydeegenskaber, men giver dig også mulighed for at træde ind i en verden af realisme og taktisk overlegenhed. Tag kontrol over Gel Blaster kampene med denne velkendte model og skab legendariske øjeblikke med dine venner. Uanset om du er en erfaren Gel Blaster entusiast eller nybegynder, vil FN SCAR gelblasteren fra JinMing imponere med sit ikoniske design og pålidelighed. Køb en Gel Blaster ud over det sædvanelige med denne FN SCAR - Saber Tooth Gel Blaster.

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

Skydeskive

75,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..