✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

Colt AR15 – Overlord

Original price was: 795,00kr..Current price is: 695,00kr..

Oplev en af vores sejeste Gel Blasters til dato med vores Colt AR15 – Overlord. Her er tale om en imponerende Gel Blaster, der kombinerer sublim elegance og præcision. Denne nærmest Blacked out Gel Blaster har forskelligt taktisk tilbehør som giver dig en suveræn Gel Blaster oplevelse.

Oplev en af vores sejeste Gel Blasters til dato med vores Colt AR15 - Overlord. Her er tale om en imponerende Gel Blaster, der kombinerer sublim elegance og præcision. Denne nærmest Blacked out Gel Blaster har forskelligt taktisk tilbehør som giver dig en suveræn Gel Blaster oplevelse. Overlord Gel Blasteren er designet til dem, der værdsætter nøjagtighed og stil i ét. Det helt sorte design gør denne Gel Blaster til et banebrydende valg. Uanset om du er erfaren eller ny så vil denne Gel Blaster give dig fordel med sine høje ydeevne og præcise affyring. AR15 er et af verdenens mest populære rifler og her kan du få fingrene i den sejeste Gel Blaster version der findes på markedet. Her medfølger sigtekorn, to forskellige greb og en foldbar kolbe. Køb din egen Colt AR15 - Overlord i dag og imponer dine venner i Gel Blaster kampene.

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

Skydeskive

75,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..