✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

Barret M82 Compact – Duster

Original price was: 345,00kr..Current price is: 295,00kr..

Dyk ned i rollen som en ægte skyggesnigskytte med vores Barret M82 Compact - Duster Gel Blaster. Denne kompakte og dødbringende gel blaster kombinerer den imponerende præcision fra en ikonisk Barret M82 med et stilfuldt Duster-design, der sender dine modstandere i dækning. Barret M82 Compact - Duster Gel Blaster er skabt uden komplicerede komponenter, hvilket tilføjer en ekstra dimension af realisme til din snigskytteoplevelse. Med enkel betjening og solid nøjagtighed kan du styre slagmarken og eliminere dine mål på distancen. Træd ind i rollen som skyggesnigskytte og oplev overlegen præcision med vores Barret M82 Compact - Duster Gel Blaster. Gør dig klar til at sætte dine snigskyttefærdigheder på prøve – køb din egen Duster Gel Blaster i dag og skab legendariske øjeblikke på gelblastingens front!

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

Skydeskive

75,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..