✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

AK74U – Spectre Strike

Original price was: 1.295,00kr..Current price is: 1.095,00kr..

Denne Ak74U fra JingMing er et af vores bedst skydende og mest realistiske Gel Blasters. Her får du en enestående Gel Blaster som ikke kun har et imponerende ydre, men også enestående byder på top kvalitet og pålidelighe

Denne Ak74U fra JingMing er et af vores bedst skydende og mest realistiske Gel Blasters. Her får du en enestående Gel Blaster som ikke kun har et imponerende ydre, men også enestående byder på top kvalitet og pålidelighed! De fleste kender den legendariske Ak47 platform som denne lækre Ak47U er bygget på. Med denne Gel Blaster sikrer du dig en autentisk og kraftfuld oplevelse til dine Gel Blaster kampe. Den robuste konstruktion og den pålidelige ydeevne gør denne Gel Blaster til det perfekte valg for dem, der værdsætter kvalitet. Du får her en Gel Blaster med advanceret gearbox og elmotor i magasinet som gør Gel Blasteren utrolig velfungerende og autentisk. Et af de helt unikke features ved denne AK74U Gel Blaster er også at den har elektrisk blow-back. Dette gør Gel Blasteren helt unik og realistisk. Uanset om du er en erfaren Gel Blaster-entusiast eller nybegynder, vil AK74U - Spectre Strike tage dig med storm. Køb din egen i dag og oplev en Gel Blaster fra aller højeste hylde.

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

Skydeskive

75,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..