✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

M4 CQB – Special Operations

Original price was: 1.295,00kr..Current price is: 1.095,00kr..

Ikke på lager

Vores M4CQB- Special Operations Gel Blaster er en af de absolut bedste Gel Blasters du kan få til pengene!
Her får du en moderne Gel Blaster fra producenten JingMing i et genkendeligt M4 Design som alle kender fra film og computerspil.

Vores M4CQB- Special Operations Gel Blaster er en af de absolut bedste Gel Blasters du kan få til pengene! Her får du en moderne Gel Blaster fra producenten JingMing i et genkendeligt M4 Design som alle kender fra film og computerspil. Bygget med fokus på pålidelighed får du en robust Gel Blaster i nylon og udstyret med en førsteklasses gearbox, hvilket gør den til det sikre valg for enhver spiller. Gel Blasteren er super funktionel i og med at den har den gode gearbox samt elektrisk motor i magasinet for bedre perfomance. Denne M4CQB Gel Blaster kombinerer de gode skydegenskaber med et realistisk design som giver en overbevisende følelse ved brug. Vores M4 CQB - Special Operations er ganske simpelth en  sikker vinder hvis du ønsker en High-end Gel Blaster til en stærk pris. Naturligvis er denne M4 CQB Gel Blaster en af vores mest populære Gel Blasters i Premium segmentet. Så er der kun én ting at sige - husk sikkerhedsbrillerne, for den skyder kanon godt!

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

50.000 Gell Balls Blå

Original price was: 195,00kr..Current price is: 95,00kr..

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..