✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

Glock 18C – Rising Sun

475,00kr.

Gå ikke glip af en helt unik og total fed Gel Blaster med vores Glock 18C – Rising Sun. Den røde legendariske Gel Blaster har et unikt design og adskillige attachments som gør Gel Blasteren helt særlig. Glock 18C – Rising Sun er mere end blot en Gel Blaster. Den er et symbol på teknologi og stil. Den intuitive “Blow-Back” mekanisme kombineret med dens pålidelig ydeevne gør den til det perfekte valg for enhver Gel Blaster-entusiast. Denne Glock 18C – Rising Sun Gel Blaster kommer med et hav af attachments således du kan konfigurer den efter ønske. Tag ikke fejl af denne fantastiske Gel Blaster som er en opgraderet version af den normale Glock 17. Køb din Glock 18C – Rising Sun Gel Blaster i dag og bliv en del af legen!

  • 3 x magasiner (Normal, lang og rullemagasin).
  • Lys, lyddæmper og "red dot" sigtekorn.
  • Sikkerhedsbriller.
  • Oplader.
  • 20.000 gelkugler.

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

50.000 Gell Balls Blå

Original price was: 195,00kr..Current price is: 95,00kr..

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..