✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

Desert Eagle – Shadow League

Original price was: 395,00kr..Current price is: 345,00kr..

Tag din Gel Blaster-oplevelse til nye højder med vores Shadow League Desert Eagle. Denne sorte skønhed kombinerer elegance og kraft, hvilket gør den til den ultimative taktiske ledsager på slagmarken. Med imponerende præcision og pålidelig ydeevne er Shadow League Desert Eagle det foretrukne valg for dem, der søger stil og magt i deres Gel Blaster-eventyr.
Tag kommandoen over spillet med denne sorte Desert Eagle og oplev enestående kontrol og præstation. Den intuitive betjening og slanke design gør den ideel til enhver Gel Blaster-entusiast, uanset erfaring. Køb din egen Shadow League Desert Eagle i dag og træd ind i ligaen af Gel Blaster-overlegenhed!

  • 1 magasin (hopper magasin).
  • Lys og laser.
  • Oplader og batteri.
  • Sikkerhedsbriller.
  • 20.000 gelkugler.
 

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

50.000 Gell Balls Blå

Original price was: 195,00kr..Current price is: 95,00kr..

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..