✓ Hurtig levering ✓ Fri fragt v. køb over 595 kr ✓ 14 dages fortrydelsesret

Dansk Virksomhed

Danmarks gladeste kunder

Glock 18C – Sun Akimbo

Original price was: 990,00kr..Current price is: 745,00kr..

Få den ultimative Gel Blaster-oplevelse med vores Glock 18C Rising Sun Akimbo-pakke! Denne eksklusive pakke indeholder ikke bare én, men to kraftfulde Gel Blaster Pistoler i en unik rødglødende farvetone. Med Akimbo-pakken kan du ikke kun spare penge, men også fordoble dit arsenal og muligheder på slagmarken. Gør dig klar til dobbelt så meget sjov og dobbelt så meget kontrol – Akimbo-pakken med Glock 18C Cyan Sledge er det ideelle valg for dem, der søger intensitet og overlegenhed i Gel Blaster-kampene.

Få den ultimative Gel Blaster-oplevelse med vores Glock 18C Rising Sun Akimbo-pakke! Denne eksklusive pakke indeholder ikke bare én, men to kraftfulde Gel Blaster Pistoler i en unik rødglødende farvetone. Med Akimbo-pakken kan du ikke kun spare penge, men også fordoble dit arsenal og muligheder på slagmarken. Gør dig klar til dobbelt så meget sjov og dobbelt så meget kontrol – Akimbo-pakken med Glock 18C Cyan Sledge er det ideelle valg for dem, der søger intensitet og overlegenhed i Gel Blaster-kampene!  

Gell Balls er 100% bio-opløselige. Efter brug opløses Gell Balls da de består af 95% vand og 5% stivelse. Gel Balls fås i forskellige farver, vægt og hårdhed. De kan endda være selvlysende. Ydermere smitter Gell Balls ikke af på overflader eller tøj. Det betyder minimal tid på oprydning og fuld fokus på leg!

Alle gennemførte ordre sendes inden for 1-2 hverdage og vil således kunne afhentes ved pakkeshop inden for 2-4 hverdage. I travle perioder sender vi også pakker i weekenden så vores tilfredse kunder kan få glæde af deres Gel Blasters hurtigst muligt.

Din og andres sikkerhed er enorm vigtig for os. Derfor anbefaler vi alle brugere af Gel Blasters at gennemlæse vores "Sikkerheds Guidline". Her har vi pointeret de vigtigste retningslinjer for at din Gel Blaster-oplevelse både er sikker, men også sjov. Med hver Gel Blaster medfølger der et par sikkerhedsbriller, som vi på det kraftigste anbefaler at bruge.

Da Gel Blasters ikke med sikkerhed kan klassificeres som legetøj har vi sat en aldersgrænse på 14 år på alle vores produkter. Ved at foretage et køb på vores hjemmeside bekræfter du hermed at du er 14+ år.

Måske kan du også lide disse?

Desert Eagle – Golden Hour

395,00kr.

50.000 Gell Balls Blå

Original price was: 195,00kr..Current price is: 95,00kr..

10.000 Gelballs Blå

60,00kr.

HK416 – Special Operations

Original price was: 995,00kr..Current price is: 895,00kr..